- طراحی دکوراسیون مغازه

- طراحی دکوراسیون فست فود

- طراحی دکوراسیون ویلا

- طراحی دکوراسیون رستوران

- طراحی دکوراسیون منزل

کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی | سقف کاذب | دیوار پوش | کف پوش | پارکت | کاغذ دیواری | لمینت | دکور

647
کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی | سقف کاذب | دیوار پوش | کف پوش | پارکت | کاغذ دیواری | لمینت | دکور

انواع سقف کاذب تایل,
تصاویر انواع سقف کاذب
,تولید کننده انواع سقف کاذب,تصاویر انواع سقف های کاذب,تصاویر انواع مدل سقف کاذب,انواع تایل های سقف کاذب,تحقیق در مورد انواع سقف کاذب,تصویر انواع سقف کاذب,انواع طرح های جدید سقف کاذب,انواع سقف کاذب جدید,انواع چراغ سقف کاذب,انواع سقف کاذب چیست,انواع چراغ برای سقف کاذب,انواع سقف کاذب برای حیاط خلوت,انواع سقف کاذب خانگی,انواع سقف کاذب خانه,انواع سقف کاذب در خانه های شیک,انواع سقف کاذب در ساختمان,انواع سقف کاذب دکوراتیو,انواع سقف کاذب دامپا

کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی

سقف کاذب سقفی است که به اسکلت ساختمان متصل بوده و بار آن به سازه اصلی، ساختمان وارد می‌شود. بدین ترتیب بین سقف مذکور و قسمت زیرین سازه اصلی، فضای خالی به وجود می‌آید. این سقفها می‌توانند، صاف و یا به شکلهای مختلف ساخته شوند. سقف کاذب باید با مصالح سبک ساخته شده و قاب‌بندی آن به نحو مناسبی به اسکلت و یا کلاف‌بندی ساختمان متصل گردد تا ضربه تکانهای ناشی از زلزله در آنها، موجب خرابی دیوارهای مجاور نگردد.

کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی

همچنین رشته ای از معماری داخلی ساختمان است که برای پوشش سقف اصلی (زیر سقف) بکار میرود. از پیشینه این رشته اطلاعات موثقی در دست نیست.معلوم نیست اولین کسانی که از سقف کاذب استفاده کرده اند چه قدر از کاربردهای مختلف این حرفه آگاهی داشتند اما سقف کاذب در زمانی کوتاه جای خود را در صنعت ساختمان پیدا کرد .

سقف های کاذب اولیه به صورت قطعات پلاستیکی در سالهای ۱۳۶۵ به بعد در اولین سقف های کامپوزیت کُرمیت به کار رفت. اما گران بودن مصالح ، نچسبیدن به گچ و خاک و خزش (Creep) باعث گردید که استفاده از آن مقید گردد.کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی

از سوی دیگر انواع تولیدات ورق گالوانیزه به صورت رابیتس در شکلها و فرمهای مختلف و تولید مواد اولیه آن (ورق گالوانیزه) در ایران ، ما را به سمت استفاده از این محصول سوق داد. سقف های کاذب اولیه به صورت قطعات پلاستیکی در سالهای ۱۳۶۵ به بعد در اولین سقف های کامپوزیت کُرمیت به کار رفت.

اما گران بودن مصالح ، نچسبیدن به گچ و خاک و خزش (Creep) باعث گردید که استفاده از آن مقید گردد. از سوی دیگر انواع تولیدات ورق گالوانیزه به صورت رابیتس در شکلها و فرمهای مختلف و تولید مواد اولیه آن (ورق گالوانیزه) در ایران ، ما را به سمت استفاده از این محصول سوق داد.سقف کاذب می تواند بصورت گچی –چوبی –فلزات رنگین- پی وی سی – شیشه ای – آهنی – ورق های فلزی روکش دار – آلومینیومی – کامپوزیت و غیره نصب شود که در هر صورت قابلیت اجراء به صورت واحد ویا با هم را داراست.

حضور سقف کاذب در ساختمان دغدغه پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف را از بین می برد که یکی از ویژگیهای این رشته ساختمانی نیز هست.سقف کاذب در مواردی که ذکر می شود قابلیت خود را بروز می دهد :عبور تاسیسات- آکوستیک کردن- دکوراتیو- سبک کردن ساختمان در برجها- هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت- نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و…. پوشش مهمترین کارکرد سقف کاذب است، بعد از آن دکوراتیو و رنگ آمیزی و نورپردازی قرار می گیرند.کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی

سقف کاذب همپای رشته های مختلف ساختمانی و صنایع دیگر رشد کرده و به پویایی رسیده است. جزو صنایع فلزی وساخت و ساز است که در ساختمان کاربرد دارد. صنعت نوین ساختمان به خوبی این رشته را به خدمت گرفته و از آن بهره می گیرد.

تولید انبوه آن هم مقرون به صرفه است که خود این مسئله برای مهندسان ساختمان اهمیت زیادی دارد.طراحان سقف کاذب هم با انعطاف پذیری متریال سقف کاذب آشنایی دارند. آنها از اشکال مختلف محصولات مطلعند و این آشنایی به آنها کمک می کند نقشه های بهتری طرح کنند.

نقشه هایی که موقع اجرا هم به همان زیبایی روی کاغذ باشند! طراحی این رشته از صنعت ساختمان به تخصص خاصی نیاز دارد. طراح باید ویژگی های همه سازه ها را به خوبی بشناسد. با انواع سقف کاذب آشنایی داشته باشد و نوع کاربردی آنها را در موقعیت های مختلف درک کند تا درهنگام اجراء تئوری آن یا طراحی بکار گیرد.

موقعیت ها میتواند اینها با شد: رطوبت- دما – اکوستیک – نور پردازی- دکوراتیو – آب و هوای منطقه ای و مقرون به صرفه بودن. یک نوع طراحی هم مختص تولید کنندگان است که ازنظر اجرا سریع و آسان آن مورد توجه قرار می گیرد.نصب سریع و آسان سقف کاذب یکی از مواردی است که تولیدکنندگان در ساخت و ساز آن کوشش و رقابت می کنند.

کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی

طراحان تولید هم تمامی این موارد را در نظر می گیرند و متریالی ابداع می کنند که که همه ویژگی های مورد نظر کارفرما و عواملی که بعد از سقف کاذب با آن سر و کار دارند را تامین کند.

مثل تکنیسینهای تاسییات (برقکار،لوله کش، تهویه…)نصب آسان سقف کاذب به عواملی بستگی دارد که بدین قرار است: سبکی متریال_ انتخاب زوایایی که براحتی سقف مورد نظر اجرا شود_انتخاب متریالی که زوایای پوشش را تامین کند و به راحتی در کنار هم جفت و جور شود_ با سهولت آویزان کردن سقف و مهار آن از سقف اصلی_تولید سازه هایی با اندازه های مختلف.در انتخاب طرح و اجزاء آن همفکری نزدیک بین مجری سقف کاذب و معمار طراح باید وجود داشته باشد.

کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی

انواع سقف کاذب :

سقف کاذب با رابیتس و  اندود

سقف کاذب آکوستیک

برای جلوگیری از تشدید صوت از مصالح زیر  می توان استفاده کرد: 

پارچه بصورت چین دار

پلاک های گچی

پلاک های چوبی

ورقه های مقوایی فشرده به رنگ سفید و  سوراخدار که در بازار به نام ” آکوستیک” معروف هستند.

(این ورقها بصورت کام و زبانه به یکدیگر و  به وسیله درخت فلزی یا میخ ریز به زیر سازی چوبی متصل می شوند. )

در مکان های خاص مانند استودیوها و … از  ورقه های آکوستیک با یک لایه پشم شیشه و ورق آلومینیوم استفاده می شود.

سقف کاذب آلومینیومی

سقف کاذب چوبی

سقف کاذب با قطعات پیش ساخته  گچی

سقف کاذب ترکیبی

 سقف گریلیوم

سقف کاذب تایل ( با  نگهدارنده نمایان)

 سقف کاذب لوکسآلون ۱۵۰f

سقف کاذب ، اسپیس  فریم

دامپا

کاربرد سقف کاذب در ساختمان سازی | سقف کاذب | دیوار پوش | کف پوش | پارکت | کاغذ دیواری | لمینت | دکور

کف پوش لاکچری,آسمان مجازی,دکور حمام با پی وی سی,دکور سرویس بهداشتی با پی وی سی,کناف در سرویش بهداشتی,دکور سقف پذیرایی با کناف,دکور سقف مغازه با کناف,دیوار پوش زیبا,دکوراسیون داخلی منزل با دیوار پوش,طراحی دکوراسیون با دیوار پوش,کاغذ دیواری,طرح های کاغذ دیواری,کاغذ دیواری سه بعدی,اهمیت سنگ در کف پوش,نقش سنگ در زیبایی کف پوش,کف پوش های چوبی,انواع کف پوش های چوبی,سرامیک,انواع سرامیک,نقش سرامیک در زیبای کف پوش

افزودن دیدگاه جدید
تا کنون نظری ثبت نشده است ، شما اولین کاربره صاحب نظره ما باشید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *