- طراحی دکوراسیون مغازه

- طراحی دکوراسیون فست فود

- طراحی دکوراسیون ویلا

- طراحی دکوراسیون رستوران

- طراحی دکوراسیون منزل

9 روش برای طراحی دکوراسیون منزل با پلان باز

azam
1539
رای نویسنده
4از1
9 روش برای طراحی دکوراسیون منزل با پلان باز | طراحی دکوراسیون داخلی با پلان باز | طراحی دکوراسیون منزل

9 روش برای طراحی دکوراسیون منزل با پلان باز

ترفندهای دکوراسیون : امروزه فضاهای پلان باز در انواع سبک های خانه از آپارتمان های مدرن گرفته تا خانه های سنتی طرفداران بسیاری دارند. چند عملکردی بودن و ایجاد حس بزرگی فضا از مزیت های چنین فضاهایی است اما دارای جنبه های منفی نیز هستند. در فضاهای پلان باز و بزرگ، وسعت فضا و بی حد و مرز بودن آن حس می شود و از طرف دیگر حریم شخصی، صمیمیت و حس راحتی و آسودگی کم رنگ تر می شود.

 

برای بهره مندی از این دو جنبه به نکته هایی که دکودان برای شما گرد آورده است توجه کنید و اگر فضایی با پلان باز دارید، با این ترفند های طراحی دکوراسیون داخلی بدون نیاز به دیوار آن را حوزه بندی کنید.

 

1. گروه بندی مبلمان در فضاهای پلان باز

یکی از راه های اصلی تعریف حوزه ها در فضای پلان باز، گروه بندی مبلمان است. قرار دادن مبلمان در مجاورت یکدیگر موحب می شود ذهن به طور خودکار آن ها را یک گروه ببیند. به همین دلیل میز و صندلی مجاور یکدیگر و دور از بقیه در این تصویر، به وضوح یک گروه تشکیل داده اند.
با این وجود تنها قرار دادن اشیا در کنار هم الزاما منجر به تفکیک فضایی نمی شود. اما همیشه راه حل های دیگری نیز وجود دارد.

 

 

2. جداسازی فضاها با رنگ در فضای پلان باز

رنگ به اندازه ای که در تعریف سبک و حال و هوای خانه قدرتمند است، می تواند به بخش بندی فضای پلان باز شما نیز کمک کند. برای مثال در این نمونه آشپزخانه تقریبا به طور کامل خنثی است در حالی که نشیمن همجوارش با قدرت به نمایش رنگ آبی پرداخته است.

 

این دو فضا به دلیل هم پوشانی زیاد رنگ ها با هم هماهنگ هستند اما این حقیقت که نشیمن با تمرکز بر روی رنگ آبی شاخص شده است، غیر قابل انکار است.

 

 

3. سطوح متالیک و فلزی در فضاهای پلان باز

با استفاده از سطوح متالیک و فلزی می توانید ماهرانه تر از رنگ ها استفاده کنید. چیدمان غذاخوری در اینجا زمینه ی رنگی سفید و خاکستری ملایم مشابه نشیمن اطراف شومینه دارد، اما عناصری با سطوح براق طلایی در ناحیه ی شومینه این دو فضا را از هم متمایز کرده است.

 

تغییر یا برجسته کردن یک پرداخت فلزی مشخص به ذهن القا می کند که هر ناحیه انرژی متفاوتی دارد، حتی با وجودی که ترکیب رنگی تغییری نکرده باشد.

 

 

4. زاویه ها در فضاهای پلان باز

برای تقویت تأثیر گروه بندی مبلمان تان، یک گروه را در زاویه (کج نسبت به بقیه) مثلا 45 یا 30 درجه قرار دهید. حتی یک تغییر زاویه ی کوچک به گروه مبلمان شما حس فضایی کوچک و جدا می دهد. گاهی چیدن مبلمان در زاویه (به صورت کج) مانند صندلی و میز غذاخوری در این تصویر به قرارگیری مناسب آن ها در فضا کمک بسیاری می کند.

 

 

5. تقسیم فضاها با فرش و قالیچه در فضاهای پلان باز

فرش کردن یک راه حل برای تعریف فضا است و زمانی بیشترین تأثیر را دارد که به جای قرارگیری بین مبلمان به اندازه ی کافی بزرگ باشد تا فضا را پر کند. در این تصویر توجه کنید که نشیمن چگونه توسط فرشی که تنها چند سانتی متر از دیوار ها فاصله دارد متمایز شده است و در نتیجه کفپوش زیر آن مانند مرز پیرامونی اش شده است.

 

 

6. نورپردازی دکوراسیون در فضاهای پلان باز

چراغ آویز بالای میز غذاخوری ظاهر رایجی است که زیاد می بینیم، اما همین چراغ آویز می تواند با تأثیر بیشتری فضاهای دیگر را تعریف کند.

 

در این تصویر قرارگیری روشنایی آویز مدرن در بالای نشیمن، آن نقطه را به عنوان مرکز تعریف می کند و باعث می شود چشم ما وسعت فضا را درک کند – ما فاصله ی چراغ آویز از دیوار می بینیم و به طور خودکار فاصله ی آن را از انتهای فضا در جهت دیگر حدس می زنیم. به عبارت دیگر آویزان کردن این نوع چراغ ها با ایجاد مرکزیت فضا را مشخص می کند.

 

 

7. سقف کاذب برای تقسیم بندی فضاهای پلان باز

گاهی جنس سقف مثل سقف بتنی طوری است که نمی شود کارهایی مانند سیم کشی را در آن انجام داد. در این موارد از سقف کاذب استفاده می شود که علاوه بر در بر گرفتن تأسیسات مانند سیم کشی لوستر یا روشنایی های دفنی، می تواند تقسیم بندی فضا را نیز انجام دهد. سقفی که پایین آمده فضای زیرش را از دیگر فضاها متمایز می کند مانند سقف کاذب در این غذاخوری.

 

 

8. تفکیک فضاها با برجستگی های سقف در فضاهای پلان باز

سقف ها علاوه بر حالت قبل به صورت دیگری نیز می توانند فضاها را تفکیک کنند. مانند این تصویر یک برجستگی تیر مانند یا تاق در سقف، فضاها را مرزبندی می کند. در اینجا با وجودی که مبل ها طوری چیده شده اند که افراد زیادی را جای دهند اما فضای اطراف شومینه با مرزبندی سقف همچنان منظم و تفکیک شده به نظر می رسد.

 

 

9. بخش بندی فضاها با دیوار مبلمان در فضاهای پلان باز

به جای بالا آوردن یک دیوار صلب و کوچک کردن فضاها، به راحتی می توان با قطعات مبلمان مثل میز عسلی یا قفسه ی کتاب کوتاه که پشت به فضای نشیمن قرار می گیرد، فضاها را از هم جدا کرد. این قطعات با ظرافت و بدون گرفتن جای زیاد و ایجاد مزاحمت در مسیرها، فضاها را از نظر بصری متمایز می کنند.

 

 

 

منبع: چیدانه
گردآوری، تحریر و ویراستاری : دکودان

 

9 روش برای طراحی دکوراسیون منزل با پلان باز | طراحی دکوراسیون داخلی با پلان باز | طراحی دکوراسیون منزل

9 روش برای طراحی دکوراسیون منزل با پلان باز,طراحی دکوراسیون داخلی با پلان باز,دکوراسیون پلان باز,گروه بندی مبلمان در فضاهای پلان باز,جداسازی فضاها با رنگ در فضای پلان باز,سطوح متالیک و فلزی در فضاهای پلان باز,زاویه ها در فضاهای پلان باز,تقسیم فضاها با فرش و قالیچه در فضاهای پلان باز,نورپردازی دکوراسیون در فضاهای پلان باز,سقف کاذب برای تقسیم بندی فضاهای پلان باز,تفکیک فضاها با برجستگی های سقف در فضاهای پلان باز,بخش بندی فضاها با دیوار مبلمان در فضاهای پلان باز, طراحی دکوراسیون پلان باز,طراحی داخلی فضای پلان باز,تقسیم بندی فضاها در طراحی دکوراسیون,طراحی دکوراسیون منزل

طراحی دکوراسیون در تبریز

احی دکوراسیون در تهران

طراحی دکوراسیون در شیراز

طراحی دکوراسیون در مشهد

طراحی دکوراسیون در همدان

طراحی دکوراسیون در بابل

طراحی دکوراسیون در اصفهان

افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خودتان را با بازدیدکنندگان به اشتراک بگذارید »ارسال دیدگاه«

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *